Some changes were made

Dutch
Wij willen u graag informeren over een belangrijke verandering binnen Winter in Holland: Vanaf 1 september verkopen wij alleen nog maar via onze eigen website, direct aan het publiek. Dit is goed nieuws, want dat betekend dat we lagere prijzen kunnen hanteren.
U vindt onze producten vanaf deze winter niet meer in fysieke winkels. Wel organiseren we kleine evenementen zodat we elkaar wel nog kunnen ontmoeten! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven.

 

English
Some changes were made, and we’d like to inform you! From the 1st of September on, we will offer our products exclusively on our own web shop. This is great news, because this change results in lower prices for our products.
You will not find our products in offline stores anymore. We do, however, organize small events so we could meet! Subscribe for our newsletter or follow us on Instagram to stay updated.
Shop onze wollen mutsen van hoge kwaliteit